vrijdag 1 juni 2012

Wat doe ik

Opleidingen voor professionals
Verfrissend meedenken met voedingsprojecten
Individuele praktische (telefonische) adviezen

De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier mensen individueel en in groepen geleerd hoe ze vitaler kunnen leven. Maar inmiddels krijg ik steeds meer vragen van professionals of ik hen met mijn kennis kan helpen. Hierdoor is mijn focus inmiddels steeds meer gericht op het geven van opleidingen, trainingen en lezingen. Voornamelijk aan professionals, aan grote en kleine groepen en altijd interactief. De rode draad is altijd dat ik zelf leer nadenken, vrij van vooroordelen. Dat levert je tijd op die andere zaken kunt besteden. Bovendien ben je hierdoor beter geïnformeerd!

Ik heb samen met Meijke van Herwijnen een geaccrediteerde opleiding gewichtsconsulent. We onderscheiden ons in de markt vanwege onze kwaliteit. Je leert niet alleen zelf kritisch voedingsvragen beoordelen maar ook gedragsverandering begeleiden. Ook maak je een portfolio zodat je als je diploma hebt ook direct  daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

Daarnaast hebben we samen de training Sweet Control ontwikkeld, waarin we professionals leren hoe ze klanten kunnen helpen met het verstandig om gaan met het eten van suiker.

Bij interesse of mogelijke vragen kun je contact met mij opnemen:

Liesbeth Oerlemans
3812 GH Amersfoort

Telefoonnummer: 033 258 75 93
E-mail: uwvoedingalsmedicijn@gmail.com