Advies van Lies

Steeds vaker krijg ik mailtjes van mensen dat ze met veel plezier mijn blog lezen en al langer met een vraag zitten, maar niet weten wie hen kan helpen. Dit zijn vaak relatief kleine praktische vragen als ‘kan ik nog wel brood eten en welk brood kan ik dan het beste kiezen’ of ‘is superfood echt nodig? Ik heb dat voor je uitgezocht en ik wil je heel graag met dit soort vragen helpen. Door het volgen van Advies van Lies of een keukentafelworkshop.  Dan kan jij je tijd daarna weer besteden aan je hobby's. Dat is toch veel leuker?

Op 22 maart volgden Robert-Jan en Yvonne van der Tas de keukentafelworkshop 'Ik weet wat ik eet! - gezond eten zonder zorgen -' bij mij. Bij 'ervaringen' kun je hun enthousiaste feedback lezen.

Wil jij deze workshop ook volgen? Deze workshop is voor gezonde burgers die hoorndol worden van alle tegengestelde adviezen en niet meer weten wat ze kunnen geloven. Een workshop met de belangrijkste onderwerpen die je steeds leest op internet. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: suikers, brood, vet, vegetarische voeding, uitleg hypes en de praktische toepassing van het boek de mooie voedselmachine. De workshop vindt plaats in Amersfoort. Er is plaats voor maximaal 9 deelnemers.

Wil jij dat ook? Als jij een groepje hebt die daar interesse voor heeft stuur me dan een mailtje naar uwvoedingsalsmedicijn@gmail.com met de kop 'keukentafel-bijeenkomst' met je wensen. Ik reageer uiterlijk binnen 48 uur op je mail. De kosten zijn € 135, - exclusief BTW per persoon per dag (10.00 - 16.00 uur), betalen voor aanvang van de opleiding. Het cursusgeld is inclusief koffie, thee en cursusmaterialen.

Verder kun je me altijd een mailtje sturen als je wil weten of ik je kan helpen met je voedingsvraag. Voor praktische vragen heb ik een telefonisch consult ontwikkeld. Je stuurt me een mail (naar uwvoedingsalsmedicijn@gmail.com met de kop telefonisch consult) met je vragen en een voorstel met een paar tijdstippen dat we zouden kunnen bellen. Ik reageer uiterlijk binnen 48 uur op je mail en maak een afspraak wanneer we kunnen bellen. Een telefonisch consult duurt een half uur en kost € 49,-  euro inclusief BTW. Ik kan in een korte tijd echter niet hele grote vraagstukken of je hele voedingspatroon bespreken. Dat wil ik ook niet, daarvoor is echt een consult nodig. De kosten voor een persoonlijk consult zijn € 99, - inclusief BTW per uur.

Hier kun je mijn algemene voorwaarden lezen.